Jarní prázdniny 15.2.–21.2.2014 "S drakem až za králem"

15.02.2014 10:15

Jarní prázdniny v Olešné na Českomoravské vrchovině  15. 2. – 21. 2. 2014

Malá vesnička Olešná leží obklopená lesy a loukami poblíž Nového Města na Moravě. Spát budeme v rekonstruované budově bývalé školky na postelích, s ústředním topením, sprchami...Krom všemožných her z říše pohádek se můžete těšit na výlety do Žďárských vrchů, Nového Města na Moravě a aquaparku ve Žďáru nad Sázavou.

Cena jarních prázdnin je 1900 Kč.

Sraz: v sobotu 15. 2. 2014 v 10, 15 v budově hlavního nádraží napravo u stánku s kávou.

Návrat: v pátek 21. 2. 2014 17, 15 tamtéž.

Závaznou přihlášku s penězi odevzdejte co nejdříve! Počet míst na postelích je omezený takže, kdo se dříve ozve, pohodlněji spí…! Potvrzení o bezinfekčnosti společně s kartičkou pojištěnce a posudkem o zdravotní způsobilosti přineste na sraz.

V případě zájmu Vám vystavíme fakturu pro zaměstnavatele, kterou Vám zašleme. Do přihlášky v tomto případě připište následující údaje:

jméno zaměstnance – rodiče

název, adresa, IČ zaměstnavatele – firmy, přesný text faktury, který vaše organizace pro proplacení potřebuje

 

Rekapitulace toho, co odevzdáte na srazu:

POTVRZENÍ O BEZINFEKČNOSTI + KARTIČKU POJIŠTĚNCE + POSUDEK O ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI.

!!! Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte musí být vyplněn praktickým lékařem. Můžete použít i nějaký jiný formulář, který jste měli např. na školu v přírodě, nesmí být však starší více než jeden rok. Po skončení tábora vám bude navrácen. Prosíme rovněž o odpovědné vyplnění potvrzení o bezinfekčnosti.!!!

Předem Vám děkujeme za pečlivé vyplnění všech formulářů. Předcházíte tak potenciálním potížím v průběhu jarních prázdnin.

 

Seznam doporučených věcí:

spacák, oblečení – podle vlastních potřeb, avšak minimálně: bundu, 2x svetr (nebo mikinu), 2 x dlouhé kalhoty, punčocháče, čepice, šála, rukavice, pyžamo či jiný spací oděv, oblečení na pobyt v budově, plavky (u neplavců také křidýlka či kruh), přezůvky, pevné boty, malý batůžek, láhev na pití s min. obsahem 1 l, prádlo dle uvážení ( nezapomeňte na dostatek teplých ponožek, pytel na špinavé prádlo), šátek, hygienické potřeby, peněženku s přiměřeným kapesným, psací potřeby a blok, pláštěnka, uzlovačka nebo provázek, utěrka

svačina a pití na sobotu (prvním společným jídlem bude sobotní večeře)

a další věci, které se vám do zavazadla vlezou např. baterka, šití, zavírací nožík…

+ nezbytnosti typu oblíbený plyšák, pytel sladkostí, polštářek či knížka.

!Doma zanechte všechny cennosti a elektroniku!

 

Několik užitečných rad a doporučení:

Zavazadlo balte prosím za asistence dětí, ať vědí, kde co mají. Všechno, co si s sebou povezou, ať si pořádně prohlédnou, aby to poté mohly najít mezi kupou věcí svých kamarádů.

Snažte se zabalit vše do jednoho batohu (krosny), popř. svačinku dát do malého batůžku, ale hlavně tak, aby DĚTI SVÁ ZAVAZADLA SAMY UNESLY! U nejmladších dětí bude možné se domluvit na odvozu zavazadla autem

V případě jakýchkoli dotazů či nejasností se obracejte na tel.:

Tomáš FICKY Bučík mob.:603 579 699 nebo fickyn@centrum.cz

Zpět